Nabízím hned dvě příležitosti, kdy se můžeme sejít osobně. Obě jsou v Praze v dubnu, jedna před Velikonoci a druhá v týdnu po nich.
V knihovně na Hradčanech (Pohořelec) budu v úterý 4. dubna od 17, 17 vyprávět o postních a velikonočních pokrmech, něco málo ochutnáte a něco málo si můžete odnést – pár receptů nebo knížku Zrnka všehochuti. Více informací najdete zde.
V kavárně Liberál v Holešovicích po pragensijní vycházce na pražská jatka, pořádané hnutím Slow food 13. dubna, bude pokračovat od 18 hod. povídání se mnou, podrobněji zde. Pro mě osobně má tohle propojení zvláštní význam. Moji předkové totiž byli jako jedni z pražských řezníků a uzenářů zakládajícími členy jatek, tehdy technologicky vyspělého zařízení, které umožnilo mnohem lepší a hygieničtější zásobování Prahy masem. Pražskou šunku doma nevyrábím :), ale nějaká ochutnávka bude, opráším i rodinné historky. Na knížku taky dojde.
Zajímá-li vás více, co je hnutí Slow food a jeho aktivity, klikněte sem.
Budu se těšit na setkání a osobní zpětnou vazbu.
Nejnovější komentáře